Lieren

Baggerlieren

Ontdek een wereld van krachtige prestaties met Brusselle’s assortiment aan baggerlieren. Van tussenlieren tot pomplieren en zelfs ladderlieren, ons aanbod is ontworpen om aan de behoeften te voldoen aan boord van onder andere sleephopperzuigers en snijkopzuigers.

Met een indrukwekkende nominale trekkracht tot 3.000 kN, en aangedreven door elektromotoren of hydraulische motoren, bieden Brusselle baggerlieren ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid. De overdracht van het benodigde koppel wordt moeiteloos gerealiseerd dankzij onze state-of-the-art parallelle Brusselle tandwielkasten of dankzij de op maat geselecteerde planetaire tandwielkasten.

Optie CT:
‘Constant Tensioning’

Nominale trekkracht:
tot 3.000 kN

Optie:
‘gegroefde’ trommels

Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan maatwerk en kwaliteit. De ingenieurs van het Brusselle-team worden steeds vaker benaderd voor het ontwerpen van op maat gemaakte baggerlieren, speciaal ontworpen voor de meest geavanceerde baggerschepen ter wereld. Of het nu gaat om sleephoppers, cutter dredgers of backhoe dredgers, wij leveren lieren met specifieke functies die perfect zijn afgestemd op de eisen van het project.

Neem bijvoorbeeld onze sleepkoplieren, tussenliggende lieren, torsielieren en boegaansluitingslieren, die essentieel zijn voor sleephoppers die baggeren door vacuüm te zuigen. Met Brusselle’s gevarieerde aanbod aan grote en robuuste baggerlieren bieden wij oplossingen die zelden elders te vinden zijn, waaronder zijdraadlieren, hijslieren, ankerboomlieren en nog veel meer.

Op heel wat baggerschepen zijn bovendien ook meerlieren en ankerlieren van Brusselle te vinden. Op cutter-zuigende baggerschepen worden ook spudpaallieren geïnstalleerd.